Vi tar god hand om er trädgård

Planering - Anläggning - Underhåll

Trädgårdsskötsel Stockholm - anlita oss

En perfekt trädgård är alltid frukten av god planering, av ett gediget markarbete och av regelbunden skötsel. Samtliga av dessa saker är något som vi kan erbjuda dig som kund. Vårt företag har över 30 års erfarenhet av att anlägga trädgårdar, grönområden och utemiljöer och vi erbjuder våra tjänster till företag, fastighetsägare, BRF.er och privatpersoner i Stockholm med omnejd.

Behöver du professionell hjälp med att anlägga en trädgård - eller med trädgårdsskötsel av din befintliga sådan? Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Genom vår trädgårdsskötsel i Stockholm så får ni den trädgård och de grönområden ni drömmer om - men saknar tid att skapa på egen hand.


Regelbundet underhåll

Alla som någon gång haft med en trädgård att göra vet att det handlar om ett hårt jobb - som aldrig får stanna av. Missar man att exempelvis beskära en buske så kommer denna att växa sig större och genom detta kan även andra växter ta skada. Blommor, buskar och annan växtlighet kräver omvårdnad, rätt näring och regelbunden skötsel.

Väljer du oss för trädgårdsskötsel i Stockholm så väljer du en partner som har lång erfarenhet, som har utbildning och som alltid arbetar för att du som beställare ska känna att trädgården i fråga blir den oas du vill ha - och inte ett ok som ligger över dina axlar. Det är jobbigt att ta hand om en trädgård och det är krävande att ge en sådan den kärlek den behöver. Låt oss ta hand om detta istället.

Trädgårdsskötsel Stockholm - vad behöver du hjälp med?

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar inom trädgårdsskötsel i Stockholm. Som kund till oss är du välkommen att upprätta en plan för skötseln av din trädgård - och övriga utemiljöer och grönområden. Du kan få hjälp med regelbunden bevattning, med beskärning av träd, buskar och annan växtlighet samt med exempelvis jordförbättring och med plantering av nya växter.

Utöver detta så ser vi alltid över exempelvis dränering och annat så att detta fungerar som det ska. Vi erbjuder kompletta tjänster för att din trädgård ska hålla sig snygg, fräsch och härligt prunkande grön.

trädgårdsskötsel Stockholm

Trädgårdsdesign Stockholm

Utöver underhåll av växtlighet och markarbeten erbjuder vi också en mycket kreativ tjänst! När ni som bostadsrättsförening, företag eller privatpersoner är osäkra på hur er framtida trädgård ska se ut kan vi stå till tjänst. Vi har nämligen omfattande erfarenhet och den utrustning som krävs för att kunna erbjuda en unik trädgårdsdesign i Stockholm, helt anpassad efter era önskemål.

Önskas träd, särskilda blommor eller en perfekt gräsmatta? Inga problem för oss. Med hjälp av våra tidigare projekt vet vi precis vad som passar vart. Våra duktiga landskapsarkitekter kan skapa noggranna ritningar, som kan ligga till grund för er drömträdgård. Hör av er!

Hjälp vintertid? Inga problem!

Vi står inte sysslolösa bara för att blommor och växtlighet vilar under vintern. Tvärtom! Vi erbjuder professionell snöskottning och sandning hos både privatpersoner, företag och BRF:er i Stockholm. I våra tjänster så inkluderas övervakning av snödjup, jour samt regelbunden kontroll av exempelvis risken för halka. Vi ser till att ge er en trygg och smidig vinter - utan en massa snöskottning och andra besvär!

Använd ditt Rut-avdrag för trädgårdsskötsel i Stockholm

Priset kan du dessutom påverka genom att använda ditt Rut-avdrag. Det innebär att du kan dra av halva kostnaden för det arbete vi utför på din deklaration. Vi drar beloppet redan på fakturan och du behöver inte göra mer än att kontrollera med Skatteverket att du är berättigad att använda denna förmånliga skatterabatt. Resten sköter vi. Smidigt, inte sant?

Goda referenser och nöjda kunder

Vill du veta mer om vår tjänst trädgårdsskötsel, om oss och om hur vi jobbar? Vi sätter dig gärna i kontakt med någon av våra referenser. Vi har många kunder som vi regelbundet utför trädgårdsskötsel i Stockholm hos och du är mer än välkommen att kontakta dessa för att få en bättre bild av vårt företag.

Trädgårdsskötsel, nyplantering och underhåll