Markanläggning för trädgård och innergård

Planering - Anläggning - Underhåll

Markanläggning Stockholm - anlita oss

Är du som privatperson i behov av professionell markanläggning - eller behöver ditt företag, er BRF eller du som fastighetsägare professionell hjälp med att skapa en hållbar och inbjudande utemiljö?

Vi är experter på markanläggning och vi erbjuder våra tjänster över hela Stockholm med omnejd. Vi tar oss an stora som små projekt och vi arbetar alltid med dig som beställare i fokus. Hur vill du att just din trädgård eller er utemiljö ska se ut? Vi arbetar fram rätt lösning för dig och skapar någonting som både är funktionellt och estetiskt tilltalande.

Med över 30 års erfarenhet i bagaget så vågar vi påstå att vi är den bästa partner du kan välja för markanläggning i Stockholm. Kontakta oss gärna idag så bokar vi in ett möte!


Markanläggning Stockholm - effektiva jobb till bra priser

Allt börjar från grunden, eller hur? Detta är ett faktum som går att översätta från allt från byggnationer vidare till exempelvis anläggningar av trädgårdar, uteplatser och andra utemiljöer. Utan en stabil grund så får man framtida problem.

Markanläggning är således en extrem viktig del i det projekt du planerar. Vi erbjuder professionella lösningar till bra priser och där du som kund hela tiden står i fokus. Genom professionell schaktning, plattsättning, grundläggning och stenläggning så kan vi hjälpa dig med att ge ditt projekt en flygande start.

Vi undersöker marken noggrant

Varje markanläggning blir unik. Detta som en följd av att de geologiska förutsättningar ser annorlunda ut - och att tillvägagångssättet därför också måste anpassas efter de rådande förhållandena.

Vi har lång erfarenhet av markanläggning i alla typer av miljöer och oavsett hur marken ser ut och hur exempelvis lutning och eventuella närliggande vattendrag ser ut så kan vi skapa stabila, säkra lösningar som håller långt in i framtiden.

Det första steget är att genomföra en gedigen undersökning av den mark som ska behandlas och där anläggningsarbetet ska ske. Utifrån de svar denna undersökning ger så hittar vi sedan rätt metod för ett hållbart arbete och resultat. Krävs exempelvis markförstärkning och liknande åtgärder så är detta av högsta prioritet.

Rätt dränering är avgörande

En viktig - direkt avgörande - detalj i samband med att markanläggning i Stockholm ska genomföras är att skapa en väl genomtänkt system för dränering. Att det regnar med jämna mellanrum är inte någon överraskning - men tyvärr så ser man att många tar genvägar och sidsteppar denna detalj.

Utan ett fungerande system för dränering så kommer det utförda arbetet med markanläggning att tvingas göras om redan inom något år. Vattnet måste ledas bort på ett tryggt och säkert sätt. Om det exempelvis finns lutningar så måste man också säkerställa att det inte bildas pölar eller exempelvis översvämningar på området. Vi säkerställer att din markanläggning i Stockholm och den utemiljö du ska anlägga blir hållbar genom att skapa ett stabilt dräneringssystem.

markanläggning Stockholm

Långtgående samarbeten och relationer

Vårt företag siktar alltid på långsiktiga samarbeten. Då vi väl hjälp dig med din markanläggning i Stockholm så kan vi även i framtiden vara dig behjälplig. Detta genom exempelvis ett löpande underhåll av trädgården där vi hela tiden ser till att växter och blommor inte växer sig för stora - och där en elegant, inbjudande och frodig miljö välkomnar dig och dina gäster.

Vi vet att många privatpersoner - och BRF:er, företag och fastighetsägare - har som mål att skapa fina trädgårdar, grönområden och utemiljöer. Ett mål som emellertid ofta har ett förhinder i form av tid, kraft och kunskap. En trädgård och en utemiljö måste skötas om regelbundet och med varsam hand. Vi står alltid till ert förfogande och kan skapa en plan för underhåll av era utemiljöer - en plan som sträcker sig långt in i framtiden.

Referenser och nöjda kunder

Vill du veta mer om oss och hur vi arbetar? Vi har över 30 års samlad erfarenhet och kan med detta också visa upp en massa referenser, fina omdömen och nöjda kunder. Vi sätter dig gärna i kontakt med några av dessa så att du kan skapa en bättre bild av vårt företag.

Vi arbetar alltid hårt med att våra kunder ska bli 100 % nöjda med vårt arbete. Detta innebär också en rak och ärlig kommunikation med varje kund. Vi hjälper till med planeringen, vi sköter markanläggning och vi arbetar med att skapa en tilltalande design - helt i linje med kundens förväntningar, behov och krav. Som kund är du med hela vägen och hålls ajour med hur arbetet går. Vi ger oss aldrig förrän kunden är nöjd.

Givetvis så är förhoppningen att även du blir en av våra nöjda kunder i framtiden. Välkommen!

Har du frågor angående markanläggning