God planering från start ger bättre resultat

Planering - Anläggning - Underhåll

Finplanering - gör allt rätt redan från början

En nybyggd fastighet eller en nybyggd villa är ingenting utan välplanerade grönområden, utemiljöer och trädgårdar. Problemet är att många tar frågan på uppstuds och löser problemet lite som de kommer.

Nybyggnationen är den prioriterade frågan och detta kan leda till att man tvingas ta sämre beslut rörande allt som rör det gröna - något som man sedan får lida för i framtiden. Du vill definitivt inte vara en av alla de villaägare som sitter och tänker - om och men - gällande din tomt och din trädgård. Samma sak för er BRF eller för fastigheten ni äger.

Genom att anlita oss för finplanering i Stockholm så garanteras ni en trädgård, utemiljöer och grönområden som har rätt typ av växtlighet, som skapar en röd tråd och som är både funktionella och estetiskt tilltalande.

Vi har över 30 års erfarenhet och vårt team av trädgårdsmästare, trädgårdsarkitekter, snickare och stensättare kan hjälpa både dig som privatperson, er BRF, ert företag eller dig som fastighetsägare med att skapa en grön och hållbar oas.


Lång erfarenhet av finplanering i Stockholm

Ju snabbare vi kopplas in, desto bättre kommer det färdiga resultatet att bli. Finplanering innebär att man planerar för exempelvis trädgårdar, grönområden och för utemiljöer där allt från buskar, blommor och växtlighet tas med i beräkningen - och där även exempelvis olika snickerier och stensättning inkluderas i ritningarna som våra trädgårdsarkitekter skapar.

Det handlar även om att skapa en budget och på att säkerställa att rätt maskiner används - och att rätt typ av markarbete utförs i förhållande till de geologiska förutsättningarna och utifrån hur området ser ut.

Tätt samarbete och öppen kommunikation

Finplanering i Stockholm i vår regi innebär ett tätt samarbete med dig som kund. Du har säkert en vag bild av hur exempelvis din trädgård ska se ut och kring vilka blommor som du vill ha. Vi diskuterar detta med dig och skapar sedan en ritning som ligger i linje med dina önskemål.

Vi gör verklighet av dina drömmar och skapar hållbara, estetiskt tilltalande och kostnadseffektiva alternativ. God kommunikation är A och O då detta - i kombination med att man direkt börjar planeringen - gör att missförstånd kan undvikas. Hur vill du att din trädgård ska se ut, vad är att anse som måsten - och vad är görbart inom din budget? Med oss får du valuta för pengarna.

finplanering Stockholm

Kompletta lösningar - från finplanering till utförande

Väljer du oss så väljer du en partner med kapacitet att ta ditt projekt hela vägen från start till mål - och sedan även in i framtiden.

Vi hjälper dig med finplanering i Stockholm, vi kan utföra alla grund- och markarbeten och vi är experter på att anlägga både trädgårdar, gräsmattor och grönområden. Därtill så har vi både snickare och stensättare i vårt team. Vad sägs om en pergola med en trevlig och inbjudande gång i sten i din trädgård? Vår verksamhet bygger även på långa samarbeten.

Då din trädgård väl är anlagd och i bruk så kommer ett regelbundet underhåll att krävas. Vi står redo att hjälpa dig med detta - och med fördelen att vi vet exakt vilka växter och blommor som finns. Vi upprättar gärna kontrakt för löpande underhåll av dina grönområden, utemiljöer och trädgårdar.

Finplanering Stockholm - att tänka på

Det finns några saker som är extra viktiga att tänka på vid finplanering. Vi räknar upp några av dessa detaljer här nedan och som följer:

  • Layout. Var ska element som stengångar, gräsmattor, rabatter, buskar - och eventuellt fontäner och bänkar - placeras i förhållande till varandra för maximal harmoni?
  • Växtval. Vilka blommor, växter och buskar passar bra tillsammans - och vilka klarar exempelvis vintern samt har ungefär samma blomningssäsong? Hänsyn tas även gällande exempelvis skötsel och underhåll.
  • Färgschema. Att hitta balans och en röd tråd är en avgörande fråga för att lyckas med att skapa en inbjudande trädgård eller ett vackert grönområde. Vi är experter på att matcha färger, material och andra element med varandra för en tilltalande helhet. Varje detalj räknas.
Finplanering är A & O inom trädgårdsanläggning