Få ut det bästa av din innergård

Planering - Anläggning - Underhåll

Innergårdsrenovering Stockholm - vi skapar härliga miljöer

Har er innergård i Stockholm verkligen nått sin fulla potential? I de flesta fall är svaret nej på den frågan. Många innergårdar är mer av förvaringsplatser för exempelvis cyklar och annat - en passage innan man kommer in i fastigheten.

Genom en omsorgsfull innergårdsrenovering i Stockholm i vår regi kan ni få en innergård som kombinerar funktion med inbjudande grönska och estetik.

Vi skapar oaser som alla boende har nytta av. En välplanerad innergård ökar grannsämjan och blir exakt den mötesplats som den är tänkt att vara. En innergård är ingen sluss: det är en plats för umgänge mellan de boende.

Kontakta oss om du är intresserad!


Lång erfarenhet av innegårdsrenovering

Vi har lång vana och erfarenhet av detta och garanterar en innergårdsrenovering i Stockholm som är anpassad efter er budget, som sker inom överenskommen tid och där allt från funktion till estetik kombineras till en tilltalande helhet. Välkommen att kontakta oss redan idag! Planering är A och O

Alla innergårdar i Stockholm ser olika ut. En gemensam nämnare är emellertid att dessa - oavsett utformning - ofta är underutnyttjade. Många innergårdar har en otrolig potential inneboende, men där de lämnats åt sitt eget öde. Med vår hjälp och en professionell innergårdsrenovering så garanteras i en mötesplats där ni alla kommer att trivas.

Det viktigaste är det som sker initialt. Hur ser er innergård ut, vilka utmaningar finns - och hur ser potentialen ut? Kanske kan man få plats med ett utekök? Kanske kan man anlägga rabatter, buskar och mer grönområden? Kanske kan barnen få en lekplats? Genom god planering så kan man lyckas med det mesta. Vi har över 30 års erfarenhet av att renovera innergårdar och av att skapa inbjudande trädgårdar och utemiljöer. Hur vill ni ha er innergård?

Innergårdsrenovering Stockholm - från start till mål

Vårt företag har hög kapacitet och detta innebär att vi också kan ta oss an er innergårdsrenovering i Stockholm från start till mål. Vårt team av trädgårdsarkitekter, trädgårdsmästare, snickare och stensättare kan ta hand om allt - från ax till limpa.

Vi har även lång vana av markarbeten och kan med detta också se till att allt från V/A till dränering tas om hand på ett sätt som följer de regler och föreskrifter som finns. Vi är med dig, från planering till besiktning av innergården - men även i framtiden.

Anlita oss för framtida underhåll och service

Väljer du oss för en innergårdsrenovering i Stockholm så gör du även ett val för framtiden. Vår verksamhet bygger på långsiktiga samarbeten och på återkommande kunder.

Konkret innebär detta att ni kan upprätta ett kontrakt med oss för framtida underhåll och service. Vi ser till att alla växter, buskar, träd och annat grönt håller sig snygga - och vi ser även över funktionen på de olika tillval ni gjort i form av exempelvis utekök, pergola, cykelrum och annat.

innergårdsrenovering Stockholm

Fördelar med att renovera innergården

Varför genomföra en innergårdsrenovering i Stockholm? Det finns många skäl till detta och här nedan följer några av de fördelar som kommer på köpet:

  • Värdeökning. En innergårdsrenovering kommer dels att öka värdet på fastigheten - men även på varje enskild bostad. Det senare är viktigt att poängtera. Ska du sälja din lägenhet i Stockholm så är det inte enbart den du säljer: du säljer en helhet där allt från trapphus, grönområden och innergård räknas. En inbjudande innergård kan definitivt öka chansen till ett högt slutpris.
  • Bättre grannsämja. Själva grundtanken med en innergård är att det ska vara en mötesplats - för alla. Genom att skapa en funktionell, mysig och inbjudande innergård så förbättras grannsämjan och de boende kan lära känna varandra på ett bättre sätt.
  • Ökad funktion. Vi ser alltid till att balansera funktion med estetisk utformning. Det kan handla om ett stilfullt cykelförråd, det kan handla om ett snyggt soprum och det kan handla om platser för barnen att leka på. Alla innergårdar har potential - och vi är experter på att ta fram den.
Innergårdar är vår specialitet