Våra tjänster

Allt inom trädgårdsanläggning i Stockholm

Att anlägga en trädgård är ett stort projekt, där många olika kompetenser och specialområden krävs för att få ett så bra resultat som möjligt. Hos oss har vi redan den mesta kompetensen hos våra anställda, och där det behövs samarbetar vi med de bästa underleverantörerna i Stockholm.

Vi kan utföra trädgårdsanläggning på totalentreprenad, där vi tar hand om alla nödvändiga bitar, eller så kan du anlita oss för att utföra enstaka tjänster i din trädgård. Kontakta oss så berättar vi mer!

Schaktning och dränering

För att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för en frodig trädgård behöver man oftast utföra diverse markarbeten. Det kan handla om att gräva upp eller flytta på stora stenar, eller att skapa dränering för ett alltför sankt område i trädgården. Vi har den utrustning och kompetens som behövs för att utföra kompletta markarbeten på både små och stora projekt.

Trädgårdsdesign och planering

Den perfekta trädgården uppstår inte av sig själv, utan är ett resultat av noggrann planering och mycket tankearbete. Hos oss får du hjälp med att visualisera din färdiga trädgård, så att du kan ta ställning i teorin innan det praktiska arbetet börjar. Hos oss finns erfarna landskapsarkitekter och trädgårdsmästare som tillsammans planerar och ritar upp din drömträdgård i nära dialog med dig.

Stensättning och murarbeten

Stenpartier som gångar och murar har stor betydelse för att framhäva grönska och färger i en trädgård. Stenpartier bryter av och skapar kontraster. Vi arbetar i alla typer av natursten, såväl klassiskt nordiska som mer exotiska och färgrika, och hjälper dig gärna att hitta lösningar som går i linje med dina preferenser.

Snickerier och målning

Altaner och terrasser, pergolor, lusthus, lekstugor - med oss som samarbetspartner får du det du vill ha i snickeriväg till din trädgård. Våra erfarna snickare både ritar och utför stora och små snickeriarbeten och när det kommer till ytbehandling och målning så står våra skickliga målare beredda att hjälpa dig.

Skötsel och underhåll

Vi erbjuder kontrakt på löpande underhåll och skötsel av din färdigställda trädgård. Här kan vi erbjuda såväl säsongs- som årsbaserade kontrakt. Utmärkt för företaget eller bostadsrättsföreningen som behöver extern hjälp för att hålla snyggt och se till att trädgården frodas och ser bra ut under alla årstider, men även för privatpersoner som inte riktigt hinner med trädgårdsskötseln bland vardagsbestyren.

trädgårdsanläggning Stockholm

Din partner inom trädgårdsanläggning